VINN EN EXKLUSIV RESA OCH KÖR JAGUAR XE I SPANIEN

Var en av de första att få uppleva helt nya Jaguar XE, på racerbanan Navarra Race Circuit.

Registrera dig till den skandinaviska Jaguar XE tävlingen så har du chans att vinna en exklusiv resa för två personer till vackra Bilbao i norra Spanien.

Registrera dig till den skandinaviska Jaguar XE tävlingen och få chans att vinna två biljetter till det exklusiva evenemanget sponsrat av Linas Matkasse i Bilbao, den 12 maj. Du och en vän kan bli bland de första att testa nya Jaguar XE på den härliga racerbanan Navarra Race Circuit.

Som gäster till Jaguar omfattar denna fantastiska upplevelse på racerbanan Navarra Race Circuit även två nätters övernattning, all-inclusive, från 11 till 13 maj 2015.

Racerbanan Navarra Circuit ligger i närheten av staden Los Arcos. Det är en multi-sportanläggning som bland annat har en racerbana som är 3,87 km lång, en drygt 800 meter lång go-kartbana, halkbana och terrängbana. Anläggningen öppnade 2010 och banan designades och byggdes enligt högsta tänkbara standarder, som gjort den till ett fast inslag inom GT-racervärlden.

Huvudstaden i provinsen Biscaya är synonym med god mat, både traditionell och modern, säsongsbetonade råvaror, omsorgsfullt utvalda livsmedel från hav och land, kärleksfullt framställda pintxos och txakoli viner …

OBS: Tävlingen avslutad.