KÖRA SPORTBIL

Vem har inte någon gång drömt om att köra sportbil? Vad säger du om vi säger att det är möjligt? Känna ilningen i magen på grund av farten, vibrationerna från motorn och adrenalinet som rusar. Det finns helt enkelt ingen känsla som slår de minuter som man sitter i en kraftfull sportbil.

Möjligheten att köra Jaguar är den bästa födelsedagspresenten, julklappen, alla hjärtans dag presenten och mors dag present. Den passar helt enkelt för alla tillfälle om fantasin sviker en. Självklart tycker vi att det passar som en present till sig själv också om man inte känner för att låna till bil själv. Jaguaren som man helst vill testa är ju XE: den mest avancerade, effektiva och raffinerade sportbilen som Jaguar någonsin har producerat. En chans man helt enkelt inte vill missa.

Köra sportbil på vanlig asfalt är ju inte så spännande egentligen, inte när du kan köra på is! Vad är livet utan lite fart och fläkt? På isen kan du till 100 procent utnyttja bilens fulla kapacitet och dess banbrytande teknik. Erfarenheten går inte ens att likna med något, man måste uppleva det själv. Det är inte som att fritt fall, eller som att köra racerbil: det är en helt ny upplevelse.

Det finns inte alltid tid att åka iväg på roliga utflykter. Det här är däremot en erfarenhet som är värd att skapa tid för. Om du arbetar som företagare så önskar du nog att det fanns fler timmar på ett dygn. Vi är medvetna om vad som krävs och hur mycket tid som behövs men det finns saker man kan göra för att skapa tid. En redovisningskonsult kan enkelt sköta redovisningen och en revisor kan granska så att allt ser bra ut. För många företagare är detta oerhört värdefulla resurser. Du får alltså inte bara mer tid över utan även en ny värdefull partner.